Invitați

Care este primul lucru pe care vrei sa-l afli de la  YouTuber-ul tău preferat? Aici vei descoperi invitații ediției Bucharest Gaming Week 2019.

Invitați

Creative Monkeyz
Creative Monkeyz
Creative Monkeyz fac entertainment, artă și educație. Au în palmares serialul RObotzi cu peste 125 de episoade animate, zeci de ediții de show-uri online produse, videoclipuri și scurt metraje de succes și peste 3 ani de livestream.
Gami (5GANG)
Gami (5GANG)
Gami este un tânăr vlogger, gamer și membru alături de Selly în celebra trupă 5GANG, care a strâns o comunitate de peste 785.000 de followeri pe Youtube.
Ovvy
Ovvy
Ovvy, fost campion mondial de FIFA, este unul dintre cei mai importanți creatori de tutoriale de FIFA din lume, cu peste 1.000.000 de followeri pe canalele de socializare.
iRaphahell
iRaphahell
Unul dintre cei mai urmăriți YouTuberi români de gaming vine în premieră la Bucharest Gaming Week, după mulți ani în care nu a participat la evenimente dedicate.
zaSami
zaSami
Pe langă activitatea de promovare a Fortnite în România, zaSami va seduce audiența cu beatbox-ul pe care-l practică ocazional pe streamul lui.
jaxi
jaxi
De la jucător profesionist de CS:GO la streamer și youtuber, jaxi a devenit o voce respectată în comunitate.
Bobospider
Bobospider
YouTuber, streamer și student la automatică, îmbina perfect utilul cu plăcutul, mai ales când gamerii au de învățat din walkthrough-urile lui în jocuri precum Mortal Kombat 11 și Days Gone.
IceManLucky
IceManLucky
Streamer și comentator, IceManLucky activează pe scena de gaming încă din 2014, lucrând activ pentru a aduce eSport-ul la un nivel cât mai cunoscut.
Werty
Werty
Unul dintre cei mai apreciați comentatori în limba română de Counter Strike: Global Offensive.
În curând
În curând
ANUNȚĂM ÎN CURÂND
În curând
În curând
ANUNȚĂM ÎN CURÂND
În curând
În curând
ANUNȚĂM ÎN CURÂND