ESL SOUTHEAST EUROPE CHAMPIONSHIP

COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE – CS:GO a revenit într-un nou sezon, de această dată cu premii totale în valoare de 5.000€.

Brawl Stars – Cel mai nou joc din cadrul competiției ESL SEC, Brawl Stars, este pe cale să își înceapă primul sezon având premii totale în de 6.000€. Echipele participante vor lupta pentru un loc în cadrul finalei offline ce se va desfășura la Bucharest Gaming Week și pentru marele premiu al turneului.

LEAGUE OF LEGENDS – Nu poți spune ESL SEC fără să spui League of Legends, cel de-al doilea joc care a făcut istorie în această competitie, revine cu un premii totale în valoare de 4.000€.

KFC Arena powered by Nexus

Anul acesta, KFC alege să susțină comunitatea de gaming din România și, în parteneriat cu Nexus Gaming și Bucharest Gaming Week (BGW) organizează o competiție națională de CS:GO (Counter Strike – Global Offensive). Aceasta va reuni, sub conceptul KFC Arena powered by Nexus, echipele non-pro din românia care vor avea șansa să obțină un loc în finala Bucharest Gaming Week și oportunitatea de a câștiga unul din premiile puse la bătaie, în valoare totală de 5.000 de euro. Fanii jocului video CS vor avea ocazia să se remarce într-un context deosebit, anul acesta împlinindu-se 20 de ani de la apariția primei variante CS pe piață.